Що робити, коли ти закохалась у дизайнера Mermade?

Авжеж, сказати, бо кожен дизайнер повинен чути фітбек про свої робити ( це я вам кажу як колишній дизайнер, прям дуже колишній). Саме завдяки милому і крутому дизайну, я постійно давала бренду другий шанс, аж доки не дочекалась дійсно крутецьких товарів. Наприклад їх скраби, які здались мені спочатку дуже жорсткими, мої фаворити, а останні бальзами стали вже дійсно гарно зволожувати губи. І гарних продуктів в них стає все більше і більше. Одже після того, як я признавалась (не одноразово ), що я захоплююсь їх дизайнером - я отримала відповідь на мої сонети ))) ТЕПЕР, ЯК В СПРАВЖНЬОГО ФАНАТА, В МЕНЕ Є АВТОРГРАФ ЦІЄЇ ТАЛАНОВИТОЇ ДІВЧИНИ, ЯКА ПОКОРИЛА НАШІ СЕРЦЯ ЦІЄЮ КРАСОЮ)))

Але відправити тільки автограф вони не захотіли, тому вирішила заставити мене червоніти цілих два дні. "Очевидно в тебе бездоганний смак" - авжеж, бездоганний)) Що ж я побачила в цій милій рожевій коробочці ? Купу всього ❤️ Це продукти, які нещодавно випустив бренд. Догляд за волоссям : скраб для шкіри голови ( доречі як раз була в пошуках, то ж може потім і шукати не треба буде) , шампунь та кондиціонер. Догляд за обличчям: масочка-пілінг, гель для вмивання та зволожуючий крем. І ПРОСТО НАЙГОЛОВНІШЕ: колода карт-таро. Мої румунсько-циганськи корні проявились лише там де не треба, то ж з гаданням в мене все дуже туго, але це ціла колода З МИЛЮСІНЬКИМИ ДИЗАЙНАМИ. Ціла купа малюнків від дизайнеру бренду. Моя довольна моська - супер довольна.

То ж поступово буду робити огляд на ці новиночки, які вже так хочеться протестувати( особливо скраб для шкіри голови).

Дякую ще раз команді Mermede, за те що читаєте дописи всіх нас у Мейкап клубі і відправлюю поцілунчики Супер Дизайнеру Дарії)))