Неочікуваний подарунковий бокс 🎁

Спішу розказати, що жовтень і мене неабиякий порадував подарунками 🥰🎁

Я отримала подарунковий бокс від Mermade 🎉
Зі мною зв'язалися представники бренду і ощасливили мене звісткою про бокс з новинками за активність під їх дописами.
Тому, дівчатка, підтримуємо український бренд і можливо, наступного разу пощастить саме тобі 👆

Що ж в боксі? 🎁
Я б розділила його на 2 групи :
1. Набір для догляду за шкірою голови та волосся
2. Набір для догляду за обличчям
♦️В першому
1.Балансуючий гель для вмивання обличчя Mermade Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer

2.Ензимна маска для очищення шкіри обличчя Mermade Geez Im Doing My Best Prozymex HBT & Hygroplex HHG Clarifying & Brightening Mask

3.Зволожуючий крем для обличчя

Mermade No! Boring Days Bioflavonoids & Vitamin E Calming & Moisturirizing Face Cream
♦️В другому
1.Шампунь для зміцнення та сяйва волоссяMermade Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss Shampoo

2.Кондиціонер для зміцнення та сяйва волосся Mermade Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss Conditioner

3.Скраб-пілінг для шкіри голови

Mermade Oops... I Scrub It Again Exfoliating & Purifying Scalp Scrub

Скажу чесно, що дуже інтригуючі засоби 🤩
Особливо ензимна маска для обличчя , адже це буде мій перший досвід у використанні ензимів.
Та скраб-пілінг для шкіри голови мені теж дуже цікавий. У мене жирний тип шкіри голови і мию голову кожного дня або ж через день . Подивимось , на що здатна ця штучка 😏 Мені є з чим порівнювати ...

Що ж , побажайте мені гарного тестування , а я пообіцяю вам , що поділюсь найщирішими враженнями 🙂♥️

Продукти для цього looks

Зволожуючий крем для обличчя
Всі відгуки (76)
Балансуючий гель для вмивання обличчя
Всі відгуки (91)
Ензимна маска для очищення шкіри обличчя
Всі відгуки (71)
Кондиціонер для зміцнення та сяйва волосся
Всі відгуки (34)
Шампунь для зміцнення та сяйва волосся
Всі відгуки (40)