Посилка від 🇺🇦 бренду

Вирішила поповнити свої запаси.

  • Гель-тонер для обличчя для сяяння шкіри Smart4Derma

М’який комфортний тонер для підвищення тонусу та еластичності атонічної та зневодненої шкіри на основі аквапоринів, антиоксидантів та потужних зволожуючих агентів зменшує TWEL, насичує шкіру енергією та дарує сяйво. Тонік активізує процеси оновлення клітин епідермісу, стимулює синтез колагену, еластину. Забезпечує відчуття комфорту, свіжості та регулює рН.

Активні інгредієнти: екстракт ромашки, Hydagen Aquaporin, Д-пантенол, PatcH2O, натрій гіалуронат, Puricare, PolyFructol Plus, ніацинамід, екстракт шавлії

  • Гель кератолітичний мультикислотний від Smart4Derma

Активна пілінг-формула збагачена AHA-, ВНА-, РНА-кислотами, ферментами та амінокислотами, ніжно очищає, підвищує еластичність шкіри, робить її м’якою та ніжною. Меристемні клітини шкірки апельсину, збагачені природними антиоксидантами, органічними кислотами, вітамінами та мінералами, надають шкірі сяйва та природної пружності.

Активні інгредієнти: ферулова кислота, саліцилова, мигдальна, винна, гліколева, лимонна, лактобіонова, молочна та фітинова кислоти, протеаза, субстилізин, меристемні клітини шкірки апельсину, транексамова та коєва кислоти, валін, треонін, глутамінова кислота, гліцин.

  • Ультраживильний церамідний батер для тіла від Smart4derma - ультраживильний батер сприяє синтезу еластину і колагену, зміцнює дермальні структури за рахунок інгібування ферментативного руйнування волокон і протеогліканів дерми, що дозволяє зменшити та усунути розтяжки на шкірі.

Шкіра стає більш щільною, міцною і стійкою до розтяжок.

Активні інгредієнти: екстракт Сереної повзучої, SymFitTM 1617, гідролізований
екстраколія льону, екстракт розмарину, Pharmaceutical TECA, екстракт буркуну,
бджолиний віск, олія коноплі, фосфоліпіди, есцин, бета-сітостерол, керамідний
комплекс, екстракт ламінарії, екстракт камелії.

І улюблені пробнички в подарунок.

P.S. тільки не дивіться на манік 😂