Чим корисна сандалова олія?

Думаю, всі знають про олію сандалового дерева, адже її аромат часто зустрічається в косметиці, парфумерії, побутовій хімії тощо.

У косметичних цілях придбала олію RAINBOW ABBY.

Чим корисна?
Сандалова олія використовують у косметиці для догляду за шкірою як ефективний пом'якшувальний та заспокійливий засіб. Особливо корисна для сухої, вікової та зневодненої шкіри.
Сандалова олія очищає та тонізує шкіру, зволожує її, захищає від шкідливої дії ультрафіолету. Виявляє антиоксидантну, противірусну, протигрибкову, протизапальну активність.

Допомагає:
Вилікувати грибкові чи інфекційні ураження шкіри.
Усунути надмірну сухість, заспокоїти роздратовані тканини.
Розгладити сітку зморшок навколо очей.
Усунути набряки та кола під очима.
Відновити здоровий колір обличчя.
Перше, про що хочу сказати, це те, наскільки приємний аромат. Він має теплий і деревний запах, який моментально створює відчуття спокою. Часто використовую його для ароматерапії, щоб створити атмосферу затишку та гармонії у будинку.

Олія зволожує та пом'якшує шкіру, допомагає боротися з лущенням. До того ж, має антисептичні властивості. Але наносити на пошкоджену шкіру не варто.
Особливо корисна у посушливу пору року, коли шкірі потрібне додаткове зволоження. Підходить і для обличчя, і для тіла. Нерідко наношу точково на запалення шкіри і вони швидше проходять. Також, пом'якшує шкіру губ краще за будь-який бальзам.

Ця олія широко застосовується в аюрведичній медицині та в масажі для розслаблення м'язів , зняття стресу.

Отже, сандалова олія- універсальний засіб для догляду за шкірою, ароматерапії та релаксації. Вважаю її одним із незамінних компонентів у моїй колекції ефірних олій, і завжди усім рекомендую.

А ви використовуєте олійки? Якщо так, то які і як вам результат?
________
RAINBOW ABBY Sandalwood Essential Oil 100%