Ніжний повсякденний мейк

Все пишу про засоби та час і своїм макіяжем поділитися :)

Так виглядає мій швидкий макіяж на кожен день: Стриманий, жіночий і ніжний.

Що стало у нагоді?

Тон: тональний крем LAMEL Smart Skin (https://club.makeup.com.ua/post/16583/). Максимально легке покриття з глянцевим фінішем.

Контур: засіб 2в1 від O.TWO.O, колір Coffee & Gold (https://club.makeup.com.ua/post/19241/). Завжди боюся з ним переборщити, тому злегка наношу на скули та по контуру обличчя і добренько тушую щіточкою.

Брови: штамп-тіні O.TWO.O (https://club.makeup.com.ua/post/15263/), промальовую пензлем для брів, адаптуючись під свою форму.

Очі: стійкий лайнер Hyper Easу від Maybelline New York у кольорі Black (https://club.makeup.com.ua/post/16580/) + улюблена туш Maybelline Lash Sensational

(https://club.makeup.com.ua/post/15653/)+ тіні Maange у кольрах Caramel і Sweet (https://club.makeup.com.ua/post/14169/). Оскільки макіяж денний, тіні активно тушую, залишаючи натяк на них.

Губи: тут не змогла зайти оптимальний варіант, тому змішала блиск Lifter Gloss від Maybelline New York у кольорі 009 TOPAZ (https://club.makeup.com.ua/post/9390/) та помаду Golden Rose 03-Peachy Nude (https://club.makeup.com.ua/post/19090/). Блиск візуально збільшує губи і має грайливі теплі ноти, а помада додає ніжної розовинки.

Продукти для цього looks

Golden Rose Nude Look Creamy Shine Lipstick
Всі відгуки (9)
Maybelline New York Hyper Easy
Всі відгуки (178)
Maybelline New York Lifter Gloss
Всі відгуки (291)
LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation
Всі відгуки (152)