Референси СПА-вечора

Дотримуюсь нової традиції :Є гаряча вода, значить можна зробити СПА вечір. Чесно кажучи, те що сьогодні є гаряча вода, якесь диво, бо трошки розслабитись, це те що необхідно. Майже кінець складного тижня, то ж самий час для масочок і ароматних засобів.

По перше : сіль для ванни. В мене суміш всіх тих які в мене тільки були ( я зсипала в одну банку). Мені гарячі ванни допомогають зняти напругу у спині та шеї, а також відігріти все своє тіло, бо в квартирі супер холодно.

Наступний крок: очищення шкіри . Тут я нарешті вирішила нормально протестувати олію для душа від Babe. Все ще не зрозуміла її😂 А ось сьогодні, використовую пілінг для тіла, від одного з моїх улюблених Українських брендів - Fresh Juice. Це неймовірно ароматний та делікатний засіб вже зараз розумію що візьму ще один аромат на затест. Моє волосся ж, сьогодні у владі шампуню від Syoss та маски для волосся від Loreal ( дякую krislemly за наводку). Маску тестую вперше, то ж поки нічого сказати про неї не можу. Так як сьогодні СПА, тож треба зробити маску. Вибір пав на очищуючу глиняну маску від LaVanDe , яка мені дуже воняє, але робить диво )))

Про тіло ж подбає прекрасний засіб від Garnier. Багато хто в клубі залишився в повному захваті від такої краси. Має гарний аромат, приємну текстуру і прекрасно зволожує тіло. Шкіра потім неначе оксамитова, а запах оговтує наче якась вуаль. Фінальний етап, мої класичні засоби для шкіри обличчя. Наразі це сироватка від Loreal для шкіри навколо очей, сироватка для обличчя від Elizavecca і нарешті настав час крему для обличчя від Tink. Тож ось такий міні Спа вечір в мене сьогодні відбувся. Сподіваюсь це трошки дасть мені змогу відпочити, набратися сил та продовжити свій активний тиждень. А завтра на мене чекає складна робоча п'ятниця і 4 години в електричці, бо вирішила поморозити себе не у рідних стінах квартири, а поїхати у село )))