Перший макіяж палеткою Colourpop Brooklyn Nets

Всім привіт! Нарешті я зібралась із думками та почала тестування своєї нової палетки, яка лежить і верещить на мене ще з липня. Це ще добре, що у вересні я її відфоткала та просвотчила. Одразу звернула увагу, що формули тут чудові - кремові, пігментовані та дуже приємні. Перше позитивне враження не підвело - тож і працювати нею також легко. Коричневі тушуються на ура, а рефіл Jump Shot вразив мене своїм дорогим сяянням. Він справді схожий на якийсь спаркл. В сьогоднішньому макіяжі я використала відтінки Bed-Stuy (базовий беж, транзитний), Jump Shot i BK - насичені шиммери, ВК світлий, його дала в куточок; та Brooklyn Bridge - насичений темний коричневий, яким можна легко зробити градацію та розтушувати до самого вуха!

Перші враження дуже вау, продовжую інтенсивно тестувати. Оскільки палетка містить ще чорно-сірі кольори, я вже собі уявляю щось таке вишукане та ефектне.

На губах помада Maybelline - 986; палетка тіней - Colourpop Brooklyn Nets.

Також хотіла окремо подякувати всім, хто залишається зі мною навіть тоді, коли я практично нічого не публікую. Справді, дуже стараюсь знайти час та зробити макіяжі та огляди! 🥰❤️ Гарної всім п'ятниці!

Продукти для цього looks

MAC Lip Pencil
Всі відгуки (16)
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (252)
Max Factor Divine Lashes Mascara
Всі відгуки (8)
Набір
Всі відгуки (12)