Вечір пробників : тестую Sane Cleansing And Whitening Mask та Tink Caffeine + Allantoin Eye Contour Serum

Одним із способів знаймоства з продуктами є пробники. Завдяки подібному формату, людина може зрозуміти чи подобається їй продукт, пудходить чи він по властивостям і так далі. Мейкап часто додає пробники деяких брендів до замовлення. Саме так в мене з'явився пробник від Tink, а пробник від Sane мені підігнала одна з авторів клубу. Які ж враження в мене від продуктів?

Почну з маски: вона має кремоподібну текстуру білого кольору, запах не специфічний, щось навіть знайоме але трошки аптечний. Текстура не дуже щільна і це добре видно по тому як він виглядає на шкірі. В моменті носки не стягує, при нанесенні текстура здається трошки маслянистою. Змивається без проблем, шкіра не сильно пересушена. Запалення доречі заспокоїла . Очищення трошки є, відчувається прохолода. По відбіленню складно сказати.

Далі в нас сироватка : має білий колір , рідку текстуру, схожу на молочко. При контакті зі шкірою наче тає і стає прозорою. Я нанесла трошки забагато, бо чомусь подумала що то більше схожу буде на крем. Відчуття приємне, поглиналось повільно, але це через товстезний шар. Липкості - нема, стянутості - нема. На ранок шкіра виглядала дуже добре, хоча я зовсім не виспалась. Засіб делікатний, не викликав ніякої негативної реакції. Чесно кажучи можливо би і спробувала повноформатний варіант, але поки думаю.