Схоже на гру «тепло чи гаряче» 😱

Ну що ж? Вирішила і я зайнятись косметичною боротьбою з целіком (целюлітом). Але я його мило називаю целік 🤪

Загалом, маю я тепер два типи косметичних засобів. Від одних мої персики, ок, памелки мають 🔥 палати, а інші засоби мусять іх гасити. Пишу, і розумію, що це буде якесь крейзі тестування 😱

Але хто я така, що б не спробувати? 😂

Але, важлива інформація, де є трошки доброго і поганого. Почнемо з поганих: більшість косметичних засобів у боротьбі з целюлітом малоефективні, а процедури слід робити постійно. Хороші новини: целюліт — це не хвороба і не вада, а досить звичне для чоловіків та жінок фізіологічне явище.

Целюліт - болить! Адже це наглючий застій лімфи. І я та, хто ходила на ручну ліпосакцію, де поєднувалось і медові масажі, і ручні, і ваккумні.. і синяків я мала ого го. І кричала я ого го. І що, спитаєте ви? Та нічого. Бо допоки я годую груддю, в мене є збій гормональний, і відповідно до похудання мій організм не готовий.

А саме головне? Любити себе треба любою! А особливо здоровою! І якщо целюліт перейшов межі розумного, це не про здоровʼя. Це про те, що як і з грудьми, треба звернутись до лікарів. А це знову про любов до себе.

Ну що ж, навіть якщо крем, той від якого палає нічого не да ть, то я спокійно переживу з ним блекауту. Бо буде мені постійно палати 😂😂😂