Неймовірно вдалі покупки)

  • Якраз у дописі про осінню косметичку я писала, що мені трошки можливо не вистачатиме на зиму крему під очі, тому почала активно шукати і читати і натрапила на цей набір від Babe. Якщо чесно, я щось не знала, що у них є спеціальна лінійка для обличчя, тим більше антиейдж. Для мене це бреннд з біленько-помараанчовими баночками. Тому це було класне відкриття, ще й була дуже класна акція і я придбала його +- за 1100 грн, тоді як навіть два креми коштують дорожче, якщо купувати поодинці. А тут ще і міцелярний гель, про який я чула дуже багато хороших відгуків, і креми з ретинолом та бакучіолом, та класна фетрова косметичка)
  • Daniela P так розхвалювала цю пудрову підводку, про яку я взагалі почула вперше в житті і зацікавилась, оскільки стрілки - це щоденний мій макіяж) Цих підводок практично ніколи не було в наявності, але позавчора я таки натрапила і купила її у відтінку Шатен ( TE 14). Боюсь, щоб не була засвітлою, але протестую і розповім) Її потрібно трошки змочити і наносити. Свого роду аквалайнер)Завтра зранку спробую зробини нею стрілочки)
  • Про віск від Lamel я також згадувала, і оформляючи замовлення довго вагалась треба-не треба-треба... Але ціна впала до 84 грн і вибір був зроблений)
  • І в подаруночок мені поклали масочку від Bielenda.

Тому я неймовірно задоволена, єдине переживаю, щоб підводка не була занадто світлою) Це єдине щодо чого сумніваюсь, все решта топчик)

Продукти для цього looks

Пудрирована підводка для очей
Антивіковий набір догляду за шкірою з косметичкою у подарунок
LAMEL Make Up Brow Lifting Wax