Космічне сяяння чи земна буденність? Блиск Lumi Crystal від GlamBee 💎

Такий уже настрій сьогодні для GlamBee)

Отож крім запланованої покупки туші Love to Love Sentiment, про яку писала сьогодні у дописі, хапнула і блиск) У той день були дуже приємні знижки на цей бренд, -50%. Так, туш обійшлася у 53 грн, а цей блиск у 50 грн.

І якщо тушшю я у загальному задоволена, то тут не все так просто.

Lumi Crystal lipgloss я обрала у відтінку 03 - це ближче до прозорого блиск, який має дрібний сіріблястий шимер. Я надаю перевагу саме таким відтінкам, бо люблю їх наносити зверху олівця для губ, бо вони зазвичай дуже сушать мої губи.

Відразу зазначу про аплікатор блиску. Для мене він виявився дуже незручним. Аплікатор виконаний повністю з силікону, має плоску форму. Через відсутність будь-яких ворсинок, а також матеріал аплікатора, блиск наноситься на губи трохи нерівномірно. Для виправлення цієї проблеми слід витратити більше часу, ніж при нанесенні іншого блиску.

Аромат блиску дуже приємний, ягідний, такий смачнющий.

Консистенція ближче до рідкої, однак він не сильно липкий, на губах відчувається комфортно.

Мені більше подобається як цей блиск виглядає на "голих" губах, без олівців чи інших продуктів. Саме тоді видно блискучі мікро-частинки і він гарно переливається. Уже з готовим макіяжем блиск виглядає ніби рідке скло. Такий ефект мені теж подобається, однак цей продукт я брала саме з бажанням отримати блиск з мікро-шимером. Також після використання блиску я помітила, що губи зволожені. Для мене це теж жирненький плюс, бо раніше траплялись блиски, які не те, щоб зволожувати, вони сушили мої губи 🥲

МоЇ висновки:

+ гарно переливається на "голих" губах;

+ низька вартість;

+ приємно відчувається на губах;

+ ням-ням аромат 😋

+ можна використовувати у якості "рідкого скла" для губ;

+ зволожує губи;

- жахливий аплікатор;

- майже непомітні блискітки з повноцінним макіяжем губ;

- незначна липкість;

- може змазувати помаду/олівець, що під ним.

Отже, блиск на свою цінову політику непоганий. Тобто це цілком посередній блиск. Однак навіть лише через аплікатор я б не повторила покупку. Але аромат цього блиску - то любоу 💕

Дівчатка, а як ви ставитесь до подібних аплікаторів? Чи то тільки я така псіхована, що він мене вибісив? 🙄 І ще, кому не складно, порадьте, будь ласка, гарний блиск для губ. Мій улюблений Мейбелін, але хотілось би спробувати щось нове.