Набір, в якому жоден пензлик не лежить без діла!

Цей комплект я купувала, щоб потішити свого внутрішнього естета. А він виявився ще й неабияк функціональним.

Комплект у мене вже роки 2 і досі в гарному стані.

Оскільки вартість бюджетна, я обрала найбільший сет із 12 штук. Існує різне забарвлення , у мене : бежеві з градієнтним ворсом

• Матеріал ручки: натуральне дерево
  • Матеріалу ворсу: синтетичний
  • Розмір пензлів: приблизно 15.8~18.7cm

Розмір універсальний, зручно тримати у руці. Матеріали гарної якості, не ламається. Ворс спочатку ліз, але не сильно. Є похибки у скосах на деяких пензликах. Наприклад, на щіточці для брів помітила, що ворсинки не однакової довжини. Трохи підстригла та зрівняла ворсинки; не складно і не критично.

Дуже сподобалося наявність підпису на кожному пензлі. Тим, хто навчається азам макіяжу, буде нескладно використовувати пензлі за призначенням і не плутати один з одним.

На справі пензлики показали себе добре: ворс м'який, приємний до шкіри. Відмінно наносять косметику і роблять плавні переходи та розтушовування. Напевно, це перший набір, у якому жодна щіточка не лежить без діла. Звичайно, сюди можна додати ще об'ємну щітку для рум'ян та пудри, але їх краще купувати окремо.

Миються без проблем, ворс не втрачає свою м'якість та форму.

І досі люблю цей комплект: стильний та функціональний. Те, що потрібно для щоденного макіяжу! Тож, якщо побачите у продажу - рекомендую.

________

Набір пензлів для макіяжу Maange 12шт.