Навіщо потрібний незмивний догляд для волосся?

Незмивні засоби для волосся швидко стали популярними серед перукарів та звичайних жінок. Вони стали невід'ємною частиною домашнього догляду і забезпечують помітний ефект навіть після першого використання.

Така косметика містить в собі велику кількість зволожуючих, поживних та захисних компонентів. Завдяки легкій формулі засоби швидко поглинаються, не обтяжують волосся та зберігають його природний вигляд. Вони обгортають кожну волосинку невидимим шаром, який надає глянцевий блиск та еластичність, запобігає сухості та надає доглянутий вигляд. Незмивні засоби залишаються на волоссі до наступного миття це дозволяє їм продовжувати доглядати та захист протягом тривалого часу.

Користь незмивних засобів для волосся в домашньому догляді:

Захист волосся. Незмивні засоби також можуть захистити волосся від стресових факторів навколишнього середовища, наприклад повітряні забруднення, УФ-промені та термічні інструменти для укладання. Такі засоби містять активні інгредієнти, які утворюють захисну оболонку навколо волосин, а в деяких випадках їх дія також допомагає зміцнити волосся зсередини, роблячи його більш стійким до подразників.

Живлення. Завдяки насиченому складу такі засоби ефективно живлять локони по довжині, наповнюють їх необхідними вітамінами, та іншими корисними компонентами. В результаті пасма виглядають більш здоровими, м'якими та шовковистими незалежно від сезону.

Зволоження. Чим довші локони, тим частіше волоссю не вистачає природної вологи, а кінчики схильні до посіченості. Незмивні засоби легко вирішують проблему сухості, перешкоджають випаровуванню вологи.

Кондиціонуючий ефект. Після використання засобів, що не змиваються волосся легко розчісується і укладається. Завдяки особливим компонентам у складі, які покривають кожну волосину, гребінець легко ковзає і не травмує локони.

Мій ТОП - 3 незмивних засобів:

1. CHI Silk Infusion;

2. Balmain Argan Moisturizing Elixir;

3. MoroccanOil Oil Treatment.