Набір L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C

Коли я отримала цей подарунковий бокс, то зрозуміла, що мені його не тестувати - як би мені не хотілося, але вітамін С завжди викликає в мене почервоніння та підвищення чутливості шкіри. Тому, щоб не переводити класні продукти, посилочка переїхала до моєї подруги, в якої нормальна шкіра без схильностей до гіперреакцій).

І ось після тривалого використання я отримала такий фідбек:

Привіт! Загальне враження після використання - придбала б! Аромат класний, консистенція економна. Гель добре піниться, але розпінювати варто на руках, а потім поступово на обличчі - відчуття наче голочкою покололи. Гарно очищує та тонізує.

Есенція прикольна, лише треба швиденько наносити, оскільки швидко шкіра вбирає в себе. Зверху наношу крем, щоб не підсушувало.

Флюїд від сонця дуже приємної консистенції, не вибілює та не жирнить. Але в нас вже така погода похмура, що скоріш за все залишу до наступної весни).

Єдине, що маска викликала подразнення та почервоніння, хоча алергії не маю - дуже дивно, тримала 15 хвилин, як в інструкції🙃.

Загалом по результату: веснянки стали менш помітними, в цілому тон більш рівний. Та я ще наношу той крем обов'язково, і в купі дає результат більш зволоженої шкіри). Ще раз дуже дякую, засоби дуже класні!