Мої сьогоднішні посилочки 🥰

Вітаю, красуні 😉

Сьогодні, незважаючи на жахливу дощову, сіру, по-справжньому осінню погоду я летііііла за посилочками 😊 Завжди так чекаю кур'єра чи сповіщення з додатку, потім радію, наче мала дитина))

Отож першим був як завжди кур'єр з Мейкапу, ще зранку) Що я замовила на Makeup.ua?

1. Mermade

Я вже раніше розповідала, що хочу другу спробу знайомства з українським брендом Mermade, однак я знову боялася помилитися у виборі і що знову мені нічого не сподобається. Тому я звернулася до консультанта, який у свою чергу порадив мені спробувати їх нову лінійку для волосся, старий-добрий антисептик та крем для рук. Отож я взяла:

• Комплекс "Silky Shiny Hair".

Ледь не взяла відразу повнорозмірні варіанти шампуню та кондиціонеру, але вирішила призупинилися і взяти мініатюри на пробу. Термозахист спробувати я теж хотіла. А от спреєм для легкого розчісування ніколи не користуюсь, бо немає проблем із заплутуванням волосся. Але ж виявилося, що є такий набір з міні-версіями шампуню, кондиціонеру і двома повномірними об'ємами спреїв, який ще й дуже вигідний. Тому обрала його, з радістю розпочинаю тестування 🥰

• Антисептик для рук з ароматом Unicorn Dreams.

• Крем для рук з ланоліном з ароматом Birthday Cake.

Уже можу сказати, що аромати замовлених на цей раз засобів Mermade мені сподобалися набагато більше, ніж у пробників парфумованоі води, гелю чи лосьйону.

2. Minox.

• Сироватка для росту вій.

Ще влітку подруга взяла собі цей чудо-засіб і я вражена ефектом. Тому взяла і собі. Після закінчення курсу сироватки Wibo (теж уже маю результат і планую найближчим часом зробити допис із 2 частиною, бо зміни видимі) планую розпочати Minox.

Крім того, від Мейкапу я отримала пробник сироватки також від українського бренду Joko Blend. За що і дякую, буду тестувати)

Уже ввечері я прибігла з другої посилочки. Вона з іншого сайту. Що ж там?

В основному там вся косметика від Sane :)

• Крем для чутливої шкіри з вітаміном С.

Після вдалого тестування пробники, не змогла не замовити оригінал. Дуже крутий крем, обов'язково напишу про нього.

• Мега-відома очищувальна і відбілювача маска з цинком.

Також дуже сподобався пробник, а у мене їх було два, тому взяла тубу.

• Сироватка для чутливої шкіри з транексамовою кислотою в ліпосомах.

А це я вирішила раз мені так сподобалися засоби від Sane (маю ще пінку, інший крем та маску), то варто спробувати ще щось. Так як у мене чутлива шкіра з видимими судинними сітками, консультант порадив саме цю сироватку. Будемо тестувати :)

А тепер увага 😁 Всі інші баночки і пробники - це подарунки до замовлення. У мене таке вперше, щоб у такій кількості)) Максимально приємно вражена. Що за баночки?

Гель-скраб для тіла "Баунті", також від украінського бренду Tsukerka 🥥

Обожнюю кокос і все що з ним пов'язано 🤤🤤🤤

Зволожуюча маска Scalp для пом'якшення волосся.

Таке я теж люблю)) І від цього бренду ще не пробувала жодного засобу.

Мініатюра очищуючий шампунь Scalp з кератином і протеїнами - аж 3 шт!!!

Ось така приємна середа у мене вийшла 🥰 Обожнюю дні, коли отримую посилки, а коли декілька, то взагалі каааайф 🤭

А ще я помітила, що усіііі товари українського виробництва виходить? Це дуже приємно радує та вражає. Уже починаю тестувати усі ці баночки 😋

Хтось знайомий із засобами з моїх нових посилочок?) Якщо так, діліться враженнями, я з радістю почитаю і згодом прирівняю до них своЇ ☺️

Усім тихої, спокійної та мирної ночі 🌚💕

Продукти для цього looks

Крем для рук з ланоліном
Комплекс "Silky Shiny Hair"
Сироватка для росту вій
Антисептик для рук