Класна корейська зубна паста від нальоту та зубного каменя

Я тут оновила запаси зубної пасти та спішу поділитися з вами чудовою новиною - бренд Median знову з'явився на Мейкап!)

Дуже мені подобається ефект очищення, який дає ця паста, при цьому моя доволі чутлива емаль не відчуває жодного дискомфорту (але я все одну чергую з більш м'яким засобом для чутливих зубів, щоб не перестаратися)).

Туби вистачає надовго, адже паста густа і добре піниться. В складі є маленькі вкраплення цеоліту, які розчиняються в процесі чищення (але це все ж абразив, тому зверніть на це увагу, якщо страждаєте від надмірної чутливості). Звісно, жодна паста не замінить професійне відбілювання у стоматолога, але мені не потрібні дива - головне, що Median Toothpaste Original прекрасно прибирає зубний наліт, надовго освіжає подих та робить зуби гладенькими - я відчуваю цю гладкість навіть наступного ранку після завтраку.

Щодо спецефектів - завдяки цьому корейському диву я майже повністю позбавилась плями на зубі (я думала, то вже камінь і його видалить лише спеціаліст). Тож, можу сміливо рекомендувати всім, хто в пошуках абразивної пасти для ефективного очищення зубів🤩.

У Медіан є кілька зубних паст для різних потреб:

💙 Синя (про яку іде мова) - це класична зубна паста для щоденного догляду за ротовою порожниною та профілактики карієсу. Завдяки мікрочасточкам кремнезему ефективно видаляє зубний наліт та попереджає його утворення.

💚 Зелена - для профілактики захворювань ясен. Містить екстракти зеленого чаю та м'яти, захищає ясна від запалень та кровоточивості, насичує емаль мінералами. Має низький рівень абразивності.

❤️ Червона - максимально абразивна паста, призначена для видалення нальоту та зубного каменя. Полірує та відбілює зуби, не пошкоджуючи емаль.

🤍 Біла - зубна паста для відбілювання емалі з високим ступенем абразивності. Має лимонно-м'ятний смак.

P.S. Хто хотів, раджу купувати одразу, щоб потім не звинувачували мене, що через мої відгуки цих паст ніколи немає в наявності 😂😂😂.