Scent of the day

Продовжуємо рубрику парфюму дня )

Вітаю 👋

Сьогодні поговоримо про Mancera Roses Vanille.

Пам'ятаю, коли тільки почала захоплюватися парфумерією, відкривала для себе нішу з ароматів Montale та Mancera. Ось цей парфум був першим, який я протестувала у бренду. Думаю, нікого не здивую, якщо скажу що це голосно, солодко, та дуже шлейфово. Хоча я не поцінувач троянд у парфумерії, тут троянда мене не дратує. Але, тут є фірмовий мускус, який для мене довгий час був на грані. Наразі я його вже можу носити, але все одно гостро відчуваю.

Що я в ньому відчуваю? Троянду, цукор, ваніль та мускус. Ось це самі такі яскраві ноти. Все інше десь дуже на фоні. Не відкрию секрет, якщо скажу, що він схожий на Intense Cafe від Montale. Так, схожий. Та с часом Intense Cafe для мене став більш м'яким, в ньому з'явилась якась округлість. Хоча там також троянда, ваніль, мускус.

Щодо шлейфу розповім кумедну історію. Якось на роботі поновлювала парфум, зробивши 1-2 розпилення з пробнику (!!!). Після цього заходить колега до кабінету і питає, чому в приміщенні пахне солодким вином 🍷 )) Мушу погодитися, є в ньому алкогольна нотка. Мені здається, що це поєднання цукру та троянди.

Колись давно хотілося флакон. Та с того часу багато чого змінилося, багато чого спробувала нового. Наразі мені достатньо пробнику )

Доречі, зверніть увагу на колір парфума. Це він з часом настоявся. Спочатку він був жовтий.

Продукти для цього looks

Mancera Roses Vanille
Mancera Roses Vanille
Mancera Roses Vanille
Mancera Roses Vanille