Scent of the day

Сьогодні парфум дня - Chloé Nomade.

В мене туалетна вода. Весною я вже про неї розповідала. Тоді мені здалося, що вона прозора, а моя уява малювала образ спокійної краси. Можливо таке враження було після об'ємних, солодких ароматів, якими я користувалася взимку... Не знаю. І от наразі осінь, а образи в мене вже зовсім інші.

Спробувавши аромат саме зараз, я зрозуміла що він цілком осінній. Ні, його можна носити коли завгодно, но саме зараз він органічно вписується у атмосферу. Що взяти з шипру? )

Після першого нанесення в парфумі відчутна гостра нотка, яка просто робить його в саме серденько. Потім з'являється трохи солодощів та свіжості. Через деякий час з'являються мильні нотки. Я не поцінувач "мильно-рильної" тематики. Всі ці аромати чистоти не моя тема. Коли я відчула тут мильні нотки, то засмутилася. Та десь там на задвірках свідомості проскочила думка, що мило хоча б дороге, люксове. А щоб я сильно не сумувала, ця нота зникає хвилин через 20. Хоча якщо вдихати аромат зі шкіри, то десь там в глибинах вона все одно дає про себе знати.

Аромат звучить єдиною композицією, яку важко розкласти на окремі частини. Він яскравий, та в ньому є повітря. Він солодкуватий, та в ньому є також і свіжість. Він спокійний, але з перцем )

Моя уява вже малює зовсім іншу жінку. Зустрічайте дівчину на шпильках. Вона розумна, цілеспрямована, саркастична, та гостра на язик. Безумовно вона вродлива. Та це не класична краса. Є в її зовнішності щось таке, що не вписується в канони, через свої неправильні пропорції, та саме це робить її незвично гарною. Те, що привертає увагу.

Парфум стійкий та шлейфовий. Настільки, що за вашими слідами можна знайти вас у великому приміщенні )) Гарний парфум.

Доречі, піраміда в нього більша, ніж вказано на сайті.

P.S. Зараз на нього якась дика ціна. Та я маю надію, що це тимчасово. Бо тривалий час він був за привабливими цінами.

Продукти для цього looks

Chloé Nomade