Обновочки з Мейкап! А також трішки про життя

Давно не було розпаковок! Тож, добрий вечір ❤️

Дуже дякую всім, хто залишається зі мною. Тепер старатимусь писати тут частіше, адже я все ж звільнилась з тої виснажливої роботи, яка вже почала відбивати бажання геть до всього. Знайшла нову та з більшою кількістю вихідних.

Тож, тепер про замовлення. Причиною екстренної посилочки з Мейкап стали п'ятна на зубах, які вже поповзли на сусідні зуби. Спершу на один, а сьогодні вже й зауважила, що на другий. Загалом три передніх зуба виглядають зовсім кепсько. Нещодавно спілкуючись із Anna_feerie, мені порадили придивитись до паст від Median. Ну і я одразу додала в улюблене та на днях швиденько замовила, поки вона знову появилась. Сьогодні навіть приснився страшний сон, що я отримала посилку - а там паста не така 😝🙄 І я думаю: "Ну клас, що я тепер в Клуб напишу? А з зубами моїми що буде?" - нічні кошмари б'ютіка! Тож, покладаю великі надії на неї. Вже зробила фото моїх бідних зубів, та подивимось, що буде за пару днів, тиждень та місяць.

Наступною покупкою став аромадиффузор від Eyfel із ароматом манго. Ну серйозно - це щось божественне. Я не знаю, для чого я взяла цей терпкий Blackberry Wine від Marêve, бо чесно, поки мені він не дуже подобається, і зараз бажання його десь комусь віддати чи обміняти на щось інше 😂 Та все ж, дам ще пару днів для занюху. Якщо зовсім ні, прийдеться шукати йому нову хазяйку. Аромадиффузор Eyfel попросила мене взяти мамуся. Але судячи по цьому приємному аромату, я його тепер також хочу!