Dr. Morgen Care Herbal 🌿 - ополіскувач, що дарує свіжість, від якої не хочеться плакати 😅

...тому що від смаку більшості ополіскувачів я плачу 🥲

І це без жартів, дівчата. Від улюбленого за дією Listerene (за виключенням смаку зеленого чаю, якщо не помиляюся) з моїх очей рясно котяться сльози 💧 Те саме скажу про Colgate, Family Doctor (блакитний) та Лісовий бальзам.

Однак на відміну від усіх перелічених вище ополіскувачів Dr.Morgen є найбільш бюджетним, але не гіршим за дією 🙃

Пляшечки 250 мл мені вистачило на місяць.

Ополіскувач Care Herbal я б порівняла зі справжнім м'яким вітерцем свіжості 🌬️, відчуттям бережного очищення для ротово порожнини.

Під час використання ополіскувача, я відчула, як він огортає мою порожнину м'якою, зовсім не пекучою свіжістю та трав'яними, хвойними нотками 🌿🌱. Аромат, подібний до свіжого літнього лісу, наповнює ротову порожнину чарівністю природи.

Так вийшло, що Dr. Morgen Herbal Care став для мене не тільки обов'язковим атрибутом мого щоденного догляду за ротовою порожниною, але і справжнім ритуалом, що дарує не лише свіжість, але й миттєвий відпочинок для душі, завдяки аромату. Цей засіб змусив мене полюбити раніше ненависний і нудний етап доглядової рутини за ротовою порожниною 🦷👅.

Ополіскувач доволі концентрований, насичений.

Я дуже тішусь, що нарешті знайшла комфортний для своїх рецепторів ополіскувач, через застосування якого я тепер не відчуваю жодного дискомфорту. У ньому, окрім різноманітних трав, чітко відчувається ментол, дещо солодкуватим, але ніяк не гострим. Людям, у яких такі ж чутливий смак, думаю також би чудово підійшов би цей ополіскувач.

Признаюся, це мій перший ополіскувач за такою низькою ціною 🫣🤫. Однак після його використання у мене таке ж відчуття ідеальної свіжості та чистоти (чого не досягнути використовуючи лише зубну пасту), як і після ополіскувачів, ціна яких вища у декілька разів. Тому цей ополіскувач я можу щиро радити ♥️

Цікаво було б почути, як ви ставитесь до засобів цього бренду? Бо я придивилася до них зовсім недавно. Взяла щітку та ополіскувач, обидва - дуже тішать 🥰