1
/2
Найкращий понеділок евер
Привіт, мої любі! Вибачте, але я сьогодні трохи поспамлю стрічку. Бо отримала шалену кількість неймовірних подарунків. І, як справжнє хвалько, не можу ними не похизуватися. І робитиму це в алфавітному порядку 😉
Отже, хочу подякувати моїй любій Anna_feerie за шикарний набір доглядових засобів від Bielenda! Аня - моє (ну, ок, не тільки моє, а наше) сонечко, авторка першого коментаря до мого допису, завдяки якому в мене і з'явилася мотивація тут писати, адже я відчула таку підтримку і живе спілкування. А ще Аня дуже щира, добра і глибока людина. Талановита художниця, дівчина з різносторонніми інтересами, красуня і розумниця. І я дуже-дуже чекаю на той день, коли теж зможу потішити її милими подаруночками, адже вона заслуговує тільки найкращого. Хто ще не підписався на Аню (невже ще хтось досі на неї не підписався?), то, будь ласка, зробіть це, адже її пости прекрасні - це дуже грамотна людина, яка знається на хорошому догляді й кольоровій гамі, а на фото її кучериків можна залипати вічно 😍😍😍
Тож тестуватиму всі засоби з великим задоволенням і впевненістю, що всі вони мені точно сподобаються!
06 листопада, 2023
Коментарі (0)