Приємна несподіванка від наймилішої Кузя Ю-а

Остання порція спаму на сьогодні від мене. Але, як то кажуть, last but not least. Є у нас у клубі одна запальна штучка - гонорова львів'янка з гарячою кров'ю - Кузя Ю-а. Наділена екстрасенсорними здібностями і гострим розумом, смілива й активна. А чи бачили ви ці магнетичні чорні очі в обрамленні найпухнастіших у світі вій? Цей погляд навіть із фото притягує, неначе магніт. Хто шукає позитиву і тонкого гумору - обов'язково підпишіться на цю розкішну крихітку, її пости - то заряд енергії на весь день.

Від Кузя Ю-а я отримала цілу купу всього цікавого: тут і аромати, і доглядові засоби, і смаколики (які в мене оперативно "віджав" мій коханий ласун 😅). І я ж казала, що ця красуня - екстрасенс? Бо як інакше пояснити, що вона знала, що я люблю чай, а не каву 😉

Все косметичне й парфумерне буду залюбки тестувати, адже все для мене нове й незвідане 😍😍😍

До речі, Кузя Ю-а незабаром святкуватиме свій день народження 😉

На цьому дозвольте відкланятися і подякувати вам усім за цю неймовірно добру і щиру атмосферу, яку створює кожна з вас. Мейкап клуб - це місце для душі. Всіх люблю! Дівчата, ви круті!!!