Листопадове замовлення 🍂 Відчуваю, що не останнє цього місяця 😅

Такої ароматної коробки у мене ще не було :) Незвичний запах відчула одразу після відкриття дверці поштомата. Їхала в ліфті і думала: "Що може так пахнути?"

🔸 Ароматна покупка - твердий шампунь Vins "Rosmary". Такий формат шампунів мені подобається. Останні рази купувала шампунчик від Sue. Ним цілком задоволена, але захотілось спробувати ще щось. Запах незвичний та стійки, але мені дуже подобається. Обожнюю розмарин (у мене він росте в горщику).

🔸 На заміну своєму попередньому крему обрала Uriage Hyseac R Restructuring Skin Care. Від цього бренду ще немала жодної продукції, але останнім часом він мене переслідує, тож вирішила спробувати. Сподіваюсь не розчаруюсь, бо щось з кремами мені не щастить.

🔸 Натрапила на хорошу знижку міцелярної води Simple. Очі люблю змивати саме міцелярною водою. Цією не користувалась, але обов'язково поділюсь враженнями (але спочатку потрібно завершити попередню).

🔸 Le Petit Marseillais "Мандарин і лайм" - той запах, який у мене зараз на повторі. Аромат мого настрою останніх двох місяців.

Решта - дрібнички і не всі мої :)