#happybirthdaymakeupclub

З Днем народження , Любий Мейкапчику!!! 🎂

Я подумала , що найкращий подарунок - це той, що зроблений своїми руками та з любов'ю , а любов моя до тебе величезна 💕💕

Тому згадала як малювати Фейсчарти (а я їх не малювала з 2018 ) і зробила таку листівку , саме всіми косметичними продуктами купленими на Мейкап або отриманими в подарунок тут 🎁

Бо твоє ім'я саме і означає Макіяж, тому ідея не заставила себе довго чекати 💄

Дякую всій команді Мейкап за прекрасний сервіс (а я з вами з вересня 2014), за огроменний асортимент товарів , за вигідні знижки та пропозиції 🤩

Окреме Дякую за створення такого Клубу , це справді світ краси та гармонії, без хейту, без злості.

Я щаслива бути тут спочатку створення б'юті проекту , Клуб надихає мене , Клуб допомогає подолати поганий настрій , Клуб виручає порадою , Клуб вселяє оптимізм своїми подарунками, бо я знаю що їх заслужила 😘

Авжеж, Клуб без дівчат не Клуб, тому хочется подякувати всім постійним учасницям цього прекрасного коммюніті , ви справді круті та надихаєте 🌹 та спонукаєте на нові покупки 😁 а також багато з вас стали моїми , нехай віртуальними , але бьюті подружками 👯‍♀💃👭

Тому після всіх Дякую, хочется Щиро побажати Мейкапу процвітання , гарних і постійних клієнтів , втілення всіх планів та успіху!

Цілую 💋

P.s. список використаної косметики величезний , тому позначу пару продуктів )

Продукти для цього looks

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (254)
Maybelline New York Hyper Easy
Всі відгуки (182)
LAMEL Make Up HOPE Eyeshadow Palette
Всі відгуки (47)
LAMEL Make Up HOPE Cream-To-Powder Blush
Всі відгуки (60)