Парфумовий конфуз

Вітаю 👋

Ох і день в мене сьогодні був )) Вирішила нарешті протестувати аромат Spicy Spices від Fantasy Community Perfumes. Нанесла з ранку і перша ж реакція була "я знаю цей аромат!" Знаю, та згадати не можу... Прийшлося звернутися до своїх "чертогів пам'яті", щоб спіймати ольфакторний спогад. А коли спіймала, зрозуміла, що нічого не зрозуміла. Чому мені цей аромат пахне як Lost Cherry Тома нашого Форда?? Думаю, ну добре, тут є табак у піраміді, він може давати вишневий аспект... Але щоб так схоже? Потім я вирішила, що мій ніс мене почав підводити і мені вже вважається всіляке 😁 Пам'ятаєте як в тому мультфільму "Аляляля, я сошла с ума" © Ну що поробиш... )) І тільки коли зробила фото, зрозуміла, що в мене переплутані пробники 🙈 Виходить, що попередній допис про Spicy Cherry Shike не зовсім коректний... Бо там, як раз Spicy Spices. Ну що ж, буває. Помилки визнаю, будемо виправляти.

Щоб не вводити нікого в оману, Spicy Cherry Shike дійсно схожа на Вишню Форда, так. І мені відразу стало не цікаво. Все ж таки наразі так багато варіацій цього парфума, що в мене прийшла втома. А ніс мій молодець 😎 Не подвів мене )

То ж рубрика #scentoftheday сьогодні нетипова ))) А потім тут ще додався аромат Carolina Herrera 212 Vip Rose на одній руці, а на іншій Thomas Kosmala № 4 Candy 🫣 Та це вже зовсім інша історія 😉