Вібромасажер для обличчя , шиї і зони декольте 💆🏻‍♀️💜

Обережно , захочеться придбати ....

Вібраційний масажер для обличчя 💆🏻‍♀️
Цей чудо-прилад дістався мені у подарунок 🎁 Погляньте тільки, який він крутезний на вигляд 😍
Давайте розберемо, який вплив він призводить на шкіру ...
Девайсом я користувалася переважно о першій половині дня. Він не тільки допомагає прокинутись, а ще й чудово розганяє лімфу, що, у свій час , чудово допомогає боротися з ранковими набряками.
Масажер має 1 режим вібрації , котра пришвидшує регенерацію колагена та відновлює еластичність. Приводить шкіру обличчя та шиї в тонус, а також діє на м'язи обличчя , заставляючи їх скорочуватись. Я не скажу, що маю помітні ознаки старіння , дряблу шкіру чи опущені щоки, але з цим масажером обличчя візуально стало більш підтягнутим , а по відчуттям більш пружним. Особливо я помітила результат на щічках ☺️ Фото "До" та "Після" навряд чи будуть показовими у моєму випадку , проте для більш зрілої шкіри обличчя це дійсно необхідна штука !
Отже , як я використовую масажер :
1. Вмиваю обличчя за допомогою пінки від L'Oreal з віт. С
2. Протираю обличчя заспокійливим тонером з центеллою
3. Наношу сироватку з віт. С
4. Закриваю зволожуючим кремом від Mermade (було пасмурно, коли почала робити фото з ним вийшло сонце, перестала і злива пішла🙂)
5. Починаю опрацьовувати необхідні ділянки масажером
Під впливом вібрацій сироватка краще проникає в глиб шкіри , тому дає більш дієвий результат !
Масажер використовую тільки і тільки на зволожену кремом або олійкою шкіру !

На МейкАП я знайшла 1 подібний девайс , тому додам його до списку , якщо вас зацікавив мій Looks 👀
Мій приїхав в А. ❤️

Хочу висловити свою думку , щодо масажу. Коли мама ходила на мануальний масаж , то виходила кожного разу , наче новенька 😌 Фізичні вправи дійсно дуже круто допомагають підтягнути необхідні ділянки чи зкорегувати опущення , розгладити зморшки , як дрібні, так і більш глибокі , якщо проходити курс . Жоден крем не дасть такого результату , він є лише допоміжним засобом . Тому , якщо немає часу , змоги або фінансів відвідувати масажиста чи косметолога , подібні девайси - моя щира порада ❤️

Всім краси ❤️🍒

ЯГ

Продукти для цього looks

Зволожуючий крем для обличчя