Nektar Laboratorio Olfattivo

Вітаю 👋

Сьогодні у рубриці #scentoftheday аромат від Laboratorio Olfattivo. Як видно, в мене вже залишилось декілька крапель. Щось я зносила сама, а щось випаровувалося 🙄 Ще раз звертаю вашу увагу саме на ці атоми (на 3 мл) з товстими стінками. З них дуже сильно випаровувається аромат. Якщо що, не використовуйте їх.

Теперь щодо аромату. Тут така багата піраміда, яка зовсім не описує аромат. Може трохи ) Уявіть собі, що ви робите вдих і перше що відчуваєте, це приємну солодкість. Та не спішіть робити висновки, перед вами не просто аромат, а багатошаровий пиріг. Де перший шар це солодощі та трохи цитрусових, наступний шар це шкіра, ще один шар то деревина. А тепер повертаємося до того самого першого вдиху ) Ви відчуваєте солодощі, потім шкіру, потім деревину. Там ще багато чого є, аромат не плоский, він грає, але ось це відчуття багатогранності аромату, то щось )

Повторювати буду обов'язково, вже у більшому об'ємі. Не зважаючи на такі серйозні ноти як шкіра, кедр, ветівер та пачулі, аромат не заважкий. Скоріш він глибинний та нагадує мені якийсь фрактал. Коли спочатку здається, що це ще один солодкий аромат, а він має такииий серйозний хвіст, який приземляє аромат. Це гарно, дуже гарно. І так, назва відповідає тому, що у флаконі )