Такі довгоочікувані і такі різні посилочки 🙈

Сьогодні отримала аж 2 посилочки і одразу розпаковка!

- Шампунь для волосся безсульфатний з амінокислотами Scalp. Дуже хочу затестувати безсульфатні шампуні, прочитала що він підходе для щоденного використання. Ціна бюджетна. Уже пишу це з мокрою головою бо почала одразу користуватись шампунем. Десь через 2 тижні подивимось на результати

- Бальзам для волосся зволожуючий з кератином і протеїнами Scalp. Якось один час перейшла чисто на маски, але вирішила спробувати в комбінації з шампунем бренду.

- Міцелярна вода для обличчя двофазна Sane. Ніколи не користувалась міцелярною водою взагалі, то це буде для мене експеримент чистої води (вибачте за тавтологію). Раніше користувалась тільки гідрофільними олійками і підходили мені далеко не всі, тому дуже цікаво що вийде.

- Рідкі патчі під очі Sane. Буду боротись з дрібними зморшками, бо якось завжди лінюсь використовувати звичайні патчі.

- Останнє і трошки не типове для Мейкапу - книга. "Бабуся не любила помирати". Дуже давно знайшла автора в соцмережах підписалась і читала його розповіді. Якщо ви дивились фільм "Я працюю на цвинтарі" - то це також він. Зараз він на Донбасі, і я дуже чекала чи зможе він підписати мені і всім хто передзамовив книгу, все вдалось, тому книга ще і з автографом.