Починаю день з Real Peach Essence Mask 🍑🧖‍♀️

Доброго ранку, дівчатка ☀️

Сьогодні мій день розпочався зі звичної доглядової рутини, але з доданням приємності 🥰

З цією маскою я знайома не вперше, тому можу поділитися остаточними враженнями про неї 🙃

Загалом я рідко використовую тканинні маски, а якщо і використовую, то лише задля естетики і цих ✨відчуттів✨

Real Peach Essense Mask чудовий варіант бюджетної тканинної маски, так як вона виготовлена зі щільної целюлози та щедро просочена зволожувальною сироватку.

Так, на моєму обличчі завжди погано сиділи тканинні маски: то сповзали, то занадто велика. Однак з цією маскою таких проблем не було. Так, вона незначно морщилася, але це не впливає на зручність використання. Увесь час витримки маска щільно "сидить" на обличчі, приємно охолоджує та освіжає.

Такого роду засоби я завжди тримаю у холодильнику, і ця маска не виключення. Використовуючи її таким чином, окрім глибоко зволоження я ще й позбуваюся набряків, що особисто для мене зранку часто досить актуально 😌

Після закінчення необхідного часу для витримки, я протираю обличчя ватним диском, змоченим звичайним зволожувальним тоніком, щоб прибрати залишки есенціі. ❗️ Дівчата, це дуже важливо робити, бо надлишок подібних рідин від тканинних масок може забивати пори і спричиняти нові висипання 👉🏻 це порада від мого лікаря.

Отож після використання моя шкіра зволожена, гладенька, м'яка і наче шовкова. Маска не залишає жодних подразнень, почервонінь...хоча раніше я стикалася з цим ледь не з кожним використанням будь-якої тканинної маски.

Відтак саме ця маска стала однією із улюблених тканинних масок, якими я інколи себе балую 🥰

Продукти для цього looks