Комусь цікаві нішеві новинки Chloe? Посил парфумоманіякам 💨

Дівчатка, сама не дуже люблю такі вайби на посилки по типу простоквашино, але є деталь.

Замовила новинки Montal, які поки не представлені у нас на парфумерному ринку та нішеву Chloe, на яку ви на 99% не знайдете відгуки в неті, бо я шукала довго - не знайшла і вирішила ризикнути.

Можливо, когось зацікавить ніша Chloe, бо ці аромати важко дістати, хоча аромати не цьогорічні:

⚪️Atelier Des Fleurs Cedrus Chloé ( Квентін Біш)

⚪️Atelier Des Fleurs Rosa Damascena Chloé (Amandine Clerc-Marie)

Є нюанси в ароматах, розкритті, не всім підійде, важко знайти у нас.

Загалом, скажу відверто, довго витрачаю час на написання аромату, який, можливо, не всім і підійде.

Бо, дивлюся по відгуках, більшості подобаються розпіарені і знайомі парфуми. І це зрозуміло.

А ці навіть важкувато дістати у нас. Чесно кажучи, мені важкувато втрачати зараз час на написання, розриваючись між декретом, своїми проєктами. Бо для описання парфумів потрібно винести дитину з квартири, закрити всі вкладки на ноуті і щоб хоча б 15 хв мене ніхто не діймав.

Посил такий - писати у нас у Клубі про достойні аромати, які є в Україні, їх можна знайти, вони є у наявності чи про складнішу нішу, яку важко дістати і коштує вона, звісно ж ... піпіпі? Як ви думаєте?

Бо я можу собі купити крем для обличчя за гривню, а на відливант витратити сто баксів. Якщо що, то поки я ще психічно ніби стабільна. 😂

Чи про щось відоме? Що "на слуху"?

Бо я провалююся у нішу і скажу відверто, іноді повертаюся векторно назад у 80-ті, 90-ті, нульові. Не вся ніша така, але є так собі.

Якщо в кого є побажання в якихось ароматах - напишіть, будь ласка, можливо, вони є, були чи обов'язково будуть у моїй колекції. Опишу своє емоційне сприйняття як є, хоча у кожного воно індивідуальне. І ви про це також пам'ятайте !

Всіх обіймаю! 🫶✨