То що, буде битва комбучок?🤭

Есенцією від Dr. Ceuracle я марила вже більше року, і нарешті змогла вхопити мініатюрку (ще й зі знижкою). Чесно кажучи, на повнорозмір я шкодувала грошей, бо мені здається, що вартість засобу об'єктивно трошки завищена.

Коли вийшла комбуча від Medi Peel (ще й по ціні вдвічі нижче за Dr. Ceuracle), я одразу ж захотіла і її😂 і декілька днів тому буквально урвала її з дууууже крутою знижкою - тут гріх було не взяти впрок.

Поки що відкрила лише Dr. Ceuracle і використовую її. Medi Peel відкривати поки не планую, бо треба доюзати свої пробники.

Перші відчуття у мене вже приємні - це хороший засіб для додаткового зволоження, особливо настільки зневодненій шкірі, як у мене. Зараз в опалювальний сезон ці штучки взагалі стануть невід'ємною частиною моєї рутини.

Через деякий час обов'язково зроблю повноцінні детальні відгуки на кожен засіб, а також планую зробити допис-порівняння цих тонерів. Не дивлячись на те, що Medi Peel вартує дешевше, його склад мені подобається більше, ніж у Ceuracle.

Якщо все буде добре, то в майбутньому у мене в планах є спробувати ще комбучу від українського бренду Moday (до речі, мені її рекомендувала знайома).