#looksoftheyearmakeupclub. Я в грудні 2022 року та зараз

У мене за цей рік відбулося дуже багато змін і багато чого цікавого трапилося.

Я багато навчалася. Приймала участь в дійсно цікавих тренінгах, які кардинально змінили моє світосприйняття і покращили мій фізичний,емоційний та психологічний стан. Я вже давно не відчуваю емоційні гойдалки та перепади настрою. Я раніше була досить тривожною дівчиною,яка боялась багато чого (реального і уявного) і намагалася все контролювати. А після двохрічної серйозної роботи над собою я помітила,що я дуже змінилася в кращу сторону. Я стала спокійною всередині і ззовні (незважаючи на те,що відбувається навкруги,на війну,на тривоги і новини,які дуже важко читати),більш впевненою і зваженою.

Також я ще з університету мріяла спробувати практику " ребьорфінг". Мріяла-мріяла і все відкладала свою давню мрію. І нарешті, через майже 20 років, цієї осені я таки спробувала. І отримала шалену кількість позитивних емоцій і відповіді на багато питань (навіть на таке, про що і не думала). Чекаю на продовження з нетерпінням.

За цей рік я трошки змінила зачіску (перестала носити чубчик) , трохи колір волосся (стала волосся тонувати тепер більш холодними відтінками блонду,бо сивини значно побільшало). Зморшок наче особливо не додалося. Можливо це догляд,який став фундаментальнішим. Чи я просто прийняла себе такою як є і стала менше приглядатися до обличчя 😂.

Ще на початку 2023 році я познайомилася з Мейкап клубом і дівчатами і сталося кохання 🥰. А разом з коханням зросла кількість косметики,парфумів, кремів,сироваток і масок в моєму арсеналі. Якщо раніше у мене був крем на всі випадки життя і на всі частини тіла (ну майже для всього) ,то зараз у мене є все що завгодно і навіть більше. Тепер...Make Up is in the air and everywhere (так само як і LOVE).🥰🥰

В цьому році я як і раніше люблю нюд , але додала хайлайтер в свій щоденний макіяж і дуже полюбила яскраві олівчики та яскравіші помади.

Хочу побажати всім дівчатам із нашої спільноти натхнення, позитивних емоцій,краси в кожному моменті,спокою і миру в серці та Україні якнайшвидше!

❤️❤️❤️

P.S. Для мене було окремим челенджом знайти фото,так як не дуже люблю фотографуватися. Але все ж одну фото з минулої зими знайшла,можливо невдалу,але яка вже є))).