Онлайн Вечірка Мейкап клубу

Сьогодні особливий день для всієї спільноти : перша офлайн зустріч. Це можливість познайомитись з людьми, чиї дописи допомгли зробити правильний вибір, чиї образи надихають і чиї застреження врятувала вашу шкіру. Ця зустріч переповнює мене емоціями, бо багато з вас - наче рідні і я впевненна, що подібні відчуття не тільки в мене.

Але є одне АЛЕ. Мене там сьогодні нема) Нажаль у кожного з нас, є обставини, через які в нас нема можливості опинитися зараз там, з дівчатами і побачити цю красу на власні очі. І поки ця вся вечірка відбувається, поки всі ми чекаємо обзору з свята , пропоную уявити - які б образи ми на себе приміряли, якщо б опинились на вечірцію

Одразу кажу, я б не пройшла фейс контроль. Виявилось що в мене нема одягу, на такий захід. Але в мне є цілий рік, що б підготуватися до наступного, бо я впевненна - далі ще буде))

То ж буду чекати на наступну вечірку і можливо, спільнота розвиниться так, що і їхати до Києва не доведеться - я побачу всіх вдома, в Харкові і в кожному місті України)) Якщо що, залюбки приїду в Одесу і в Дніпро 😂😂😂

Отдже мій образ був би лаконічним в плані одягу, але очікувати від мене нюду - не треба )) Це сто відсотково були б яскраві очі з використання спарклів, це були б яскраві губи, але стійкі, бо я вже побачила - там є тортик, а там де тортик, там точно буду я )))

Я вже уявляю як би обіймала людей з якими я познайомилась в спільноті, які підтримували як мої дописи і творчі прагнення, так і у особистому житті, допомагаючи пройти мені складні часи .

ТО Ж ЛЮБІ УЧАСНИКИ СПІЛЬНОТИ, Я ХОЧУ ПРИВІТАТИ ВАС З ЦИМ ДНЕМ І ТРОШКИ ЗАЗДРЮ ( ОКЕЙ, НЕ ТРОШКИ) , ТИМ В КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ РОЗДІЛИТИ ЦЕЙ ДЕНЬ ОДИН З ОДНИМ, В КОМПАНІЇ ЗАСНОВНИКІВ ЦЬОГО КЛУБУ. ЦЕ ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ І ВСІ МИ ЙОГО ЗАПАМ'ЯТАЄМО НА ДОВГО.

ЧЕКАЮ НАСТУПНОЇ ВЕЧІРКИ ЩО Б ВСІХ ВАС ОБНЯТИИИИ ❤️❤️❤️

МЕЙКАП КЛУБУ Ж, Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ ПРОЦВІТАННЯ, РОЗВИТКУ, НАТХНЕННЯ І УСПІХУ. ПАМ'ЯТАЙТЕ : ВИ ОСОБЛИВІ, ВИ ПЕРШІ І ВАС ЧЕКАЄ СВІТЛЕ МАЙБУТНЄ)

І трошки відступу. Макіяж на 50% зроблений продукцією, яку я отримала завдяки Мейкап клубу і користуюсь нею майже кожен день )))

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up HOPE Eyeshadow Palette
Maybelline New York Hyper Easy
Maybelline New York Colossal Curl Bounce
Seventeen Matlishious Super Stay Lip Color