Одна помада, а така різна

Зазвичай, якщо продавець надає широкий вибір палітри, я не обмежуюсь одним косметичним засобом. Така сама ситуація і з покупкою помад D.S.M.

Кожна помада знаходиться в чорному футлярі з золотою окантовкою та елементами декору, так само у золотому кольорі. Напис "Proof kiss" виконаний тонким шрифтом, що легко переплутати з дизайнерським автографом. А золоті губи на футлярі як ніколи доречні.

Існють у 8 відтінках червоного: від світлих до темних. У мене кольори:

  • 1001-10 – насичений червоний із золотими блискітками. На відміну від інших текстура цього відтінку абсолютно не призначена для мальовування контуру. Однак вона неймовірно сяє на губах за рахунок своїх блискіток.
  • 1001-05 - морквяно-червоний. Приємний відтінок, не яскравого червоного. Дає гарний блиск, хоча блискіток не має.
  • 1001-07 – відтінок, який мав бути рожево-сливовим, але на моїх губах рожево-персиковий (у тіні трохи темніший, як на свотчі).

Текстура загалом у всіх відтінків одна. Відрізняється лише перша помада, за рахунок блискіток. У складі є корисні натуральні олії рослинного походження, вітамін Е та гіалуронова кислота для догляду за шкірою губ.

Через кремову текстуру тримаються на губах не довго, але залишають пігментований відтінок після себе. Витрата більша, доводиться частіше підфарбовуватися. Але для мене так краще, ніж використовувати матові помади, що сушать губи.

Помади сподобалися. Виконані якісно та приємні у використанні!

__________

D.S.M Goddess Blooming Moisturizing Makeup Lipstick