Комбо для зимового макіяжу очей

Багато дівчат в спільноті вже тестували ці продукти і я хочу додати свої враження.

До Києва теж дібралася зима, тому ловіть сніжний вайб на фото. А чому я вважаю це поєднання продуктів крутим саме для зими, зараз розповім.

Обидва продукти дійсно стійкі. Туш може легесенько осипатися, тільки, якщо ви нанесли надто багато шарів. А підводка тримається ідеально завжди. Навіть, якщо туди потрапить декілька сніжинок, ваші стрілки стійко лишаться на повіках.

Окрім того, підводка є сатиновою. Саме такі фініші асоціюються у мене з зимовою порою. Коли хочеться додати ніжного блиску скрізь, де тільки можна, а матові продукти лишити для спекотного літа чи такої загадкової і спокійної осені.

Конусний пензель круто вимальовує лінії. Мало того, якщо ви випадково пройшлися там, де підводка вже була, пензлик не забирає її на себе і не створює пробіли — це скарб.

Але, без «але» не обійшлося, бо сама підводка є дуже мініатюрною та тонкою. Через це, в моїх кривих ручках вона легко страждає. Річ у тім, що в ковпачку є певний пружинний механізм, який при неправильному закриванні спрацьовує так, що ковпачок просто відстрибує. Через це я інколи прикладала забагато зусиль і пензлик міг пошкодитися або розшаруватися. Кожен раз змушую себе не спішити і зробити все охайно, але факапи трапляються. Тому, якщо ви теж такий поспіх як я, майте на увазі, що тут краще застосувати усю обережність.

Туш дійсно розділяє вії. Ви можете побачити грудочки при нанесенні, але достатньо ще декілька разів пройтися щіточкою і все лягає чудово. В туші не знайшла мінусів, хіба що розміри самої щіточки, до них, можливо, доведеться звикати, щоб не лишати відбитків на повіках.

Отже, я впевнена, що таке комбо знайде місце в зимових образах, адже витримає постійну зміну температур «з холоду в тепле приміщення» і навпаки, та навіть ваші спонтанні ігри в сніжки. Зізнайтеся, інколи так хочеться відчути цю дитячу безтурботність. 😉

Продукти для цього looks

Maybelline The Falsies Surreal Mascara
Maybelline New York Hyper Easy