Один з улюблених відтінків із моєї колекції гель-лаків

Гель-лаки з голографічним мікроблиском займають особливе місце в моєму серці! Я покриваю ними нігті у випадках, коли немає часу на якийсь складніший дизайн, чи просто хочеться чогось простенького, але, водночас, виразного. Відповідно, таких лаків у мене вже назбиралась чималенька колекція)

А в цьому луксі хочу показати один із моїх улюблених відтінків – гель-лак від українського бренду Divia Professional у відтінку Di369 – це надзвичайно красивий, глибокий коричнево-бордовий відтінок з дрібним голографічним мікроблиском та більш крупними блискітками. Хоч він і доволі проблемний у нанесенні (рідкуватий, напівпрозорий – для щільного покриття необхідно наносити у три шари, погано самовирівнюється), але за його красоту я пробачаю йому ці недоліки).

По покриттю все стандартно – знімаємо старе покриття, виконуємо гігієнічний манікюр, надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми. Далі – обезжирюємо нігтьову пластину, наносимо праймер, базу та покриваємо нігті обраним відтінком лаку. Далі – топ, знімаємо дисперсійний шар та наносимо олійку на кутикулу. Все, манікюр готовий)

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Divia Professional № Di369.