Ароматний подарунок 😍😍😍

А сьогодні розпаковка подарунку від чудової Ta_nyaaaaaaa ☺️💗))). Ти просто зробила цей день, адже морозяний ранок та похмурий день не обіцяв гарного настрою, аж тут повідомлення з пошти і розпаковка)). Не втрималась і одразу понюхала маску, адже бренд Scalp дуже часто хвалили за чудові аромати, що нагадують парфуми. І чесно сказати, в моїй голові це не вкладалось з дуже лаконічним дизайном, а тут і справді чудовий аромат маски, що провокує зробити позачерговий день миття голови 😂.
А парфумована вода це настільки несподіванка і таке влучне попадання було)) Літом я робила огляди на пробники ароматів Mermade, і цей аромат був одним з тих, які мені найбільше сподобались, тому побачити у Cashmere було дуже і дуже приємно ❤️❤️❤️. Зізнаюсь, що одразу вирішила послухати аромат і він трішки відрізнявся від того, що я мала у пробнику, той був ніжнішим, тому парфуми одразу пішли відпочивати з дороги, їм точно потрібно дати трохи часу оговтатись.
І звісно, як не згадати про смачний презентик у коробочці та веселу і дуже милу листівку з дуже гарним котиком🥰🥰🥰.
Таня, дуже дякую тобі за такий класний подарунок і гарний настрій ❤️❤️❤️.
P.s. поки писала цей текст, помітила, що у ленті також є розпаковки подарунків і це так класно)) дівчата, ви найкращі ❤️.