Кінець відпустки і початок нового ароматного тестування : продовжую вивчати аромати створені Українками для Українок

Хоча моя відпустка від Мейкап клубу виявилась більш короткою, а ніж я думала, в моїй голові вона була наче років 100, і це з тим, що я порушвувала свої ж правила : заходила в клуб і навіть виставляла дописи) Осінь добігає кінцю, а депресія вже дзвонить у двері. Але я їй не відкрию, бо відкрила для себе ще один міні бренд Українською парфумерії. Отже для початку я вибрала собі 4 аромати, що доволі багато для першого разу.

Як завжди, серед них є тематичні.

Єніфер - я зрозуміла, що персонаж з яким мене порівнює моя подруга, просто повинен в мене бути. Так, тут той самий агрус і бузок, але є і інші ноти, які як раз таки мене і загіпнотизували. Аромат не розпилювала, протестувала лише з флакону.

Белатрікс але я вважаю що коректно називати Стормі - це вже інший фандом, фандом Вінкс. Одна з відьом , колюча по характеру і вибухова. Судячи з аромату з флакону - така вона і в парфумерії.

Два інших аромати - віднесла б до класичних або атмосферних. Саме з них я вирішила почати знайомство, бо є в цьому певна логіка.

В подібних брендах, я боюсь не невдалих ароматів, а розливних ароматів, просто під іншою етикеткою . І ось завдяки аромату Cherry Cascade - я знаю що це не так і тут оригінальні аромати, що не може не радувати.

Також, мені поклали пробник аромату Dark Academy - старалась поки не нюхати, що б був парфумовий сюрприз)

То ж я повернулась ❤️❤️❤️