Покупки на чорну п‘ятницю🖤

Цього разу я підійшла до покупок на чорну п'ятницю з розумом та максимально з холодною головою.Саме тому я зазделегідь подумала ,що ж мені справді необхідно,бо ото якось нагребти непотріб мені на знижках не хотілося.Тому був складений список,куди входили такі продукти:

1.Нова пляшка міцелярної води від Simple.Я взяла таку ж саму як у мене була,моя минула зараз вже закінчується,тому нова пляшка була вже необхідністю.

2.Рум'яна від Lamel у 405 відтінку.Здається я доросла до моменту любові до рум'ян більше ніж до бронзеру.Моєму обличчю останнім часом явно не вистачало рум'янцю,тому я придивлялася до якихось бюджетний рум'ян в красивому не надто барбі відтінку і без шимеру.Ці рум'яна на свотчі дуже мені запали в серце.

3.Маска глиняна від Byphasse.Ця маска давно поселилася в моєму вішлісті,чула про неї багато хорошого і вирішила нарешті придбати та спробувати.

4.Пудра прозора від Patricia Ledo.Мені просто треба була нова пудра,а я люблю прозорі та розсипчасті,тому погляд випадково впав саме на цю(а може і плюс красиве оформлення баночки зіграло свою роль).

5.Блиск для губ Maybelline.Цей продукт теж давно був в моєму вішлісті саме у 08 відтінку і от він мій.Якби ви знали скільки ж мені разів казати який цей блиск класний.Вже встигла спробувати і задоволена шалено,вже планую взяти собі ще 04 або 05 відтінки.

6.Ну і новенький нюд відтінок олівця для губ Glambee.Олівці для губ я обожнюю і час від час купую якість новенькі для себе відтінки.З цими олівцями я знайома,вони мені подобаються дуже.

Отакі вони мої невеликі покупки на знижках)А що ви придбали собі з хотілок на чорну п'ятницю?

Продукти для цього looks

Міцелярна вода