Топ-3 найкращих консилерів

Консилери, які перевірені не лише часом, а й мною особисто.

Це Alcina Authentic Concealer, Lumene Blur Longwear Concealer (на який я вже робила огляд), а також L`Oréal Paris True Match.

Консилер від Alcina практично невідомий жінкам з України – у нашій країні ця декоративна косметика лише набирає своєї популярності. Це стійкий коректор з ефектом блюрингу, який можна використовувати і для шкіри обличчя, і для позбавлення від темних кіл навколо очей. Він не жирний, добре розподіляється по шкірі і не скочується.

Консилер від L`Oréal Paris має більш виражений жовтий підтон (тон 3N - Creamy Beige), тож він також відмінно маскує темні кола та недосконалості шкіри. Однак, на відміну від засобів Lumene та Alcina, він має менш криючий ефект, а ще практично не стійкий. З моєї шкіри він злітає вже за кілька годин. Тим не менш, він досить добрий, хоч має і жирнішу текстуру.

Blur Longwear Concealer від Lumene- практично те саме, що і консилер від марки Alcina. Він також має ефект розгладження пір, зовсім не підкреслює зморшки, відмінно ховає темні кола і дуже довго тримається.

Тому якщо у вас раптово закінчиться консилер від Lumene, його можна сміливо замінити на аналогічний продукт від Alcina.

Єдине, що важливо знати – це відмінності у відтінках. Обидва консилери на свотчі представлені в тоні Medium, проте при цьому коректор від Alcina має значно темніший колір.

Продукти для цього looks

Lumene Blur Longwear Concealer
Alcina Authentic Concealer
L`Oréal Paris True Match