🌧️ Пусті баночки листопада 🌧️

Нарешті і я назбирала свої викидушечки цього місяца. Залишилося відчуття не повної картини, бо щось точно машинально викинула у смітник ще на початку місяца. Та нехай :)

1. Гель для вмивання Bioderma Sensibio

Це 🔥. Завдяки йому проблема висипань майже не турбує. 200 мл вистачило на 8 місяців. І ні, баночку я все одно не викину. Дуже зручний дозатор, ще послугує ))

10/10 https://club.makeup.com.ua/post/15726/

За дією нагадав мені SVR Topialyse. Також, щиро рекомендую. У нього великий спектр дії (для всієї родини) та більш бюжетний.

https://club.makeup.com.ua/post/12399/

2. Піна для душу Bilou

Цікава альтернатива гелям для душу. Сподобався формат і аромат лимонаду. Але, велика витрата. І все ж таки, після гелю для душу більше відчуття чистоти, ніж після пінки.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/20614/

3. Дезодорант-спрей Arganove

100% натуральний. Маскує запах поту та захищає від бактерій. Приємний малиновий аромат. В літку тільки ним обмежуватися не варто, а ось в холодну пору можна. При непостійному використанні прослужив довго.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/16094/

4. Олійка для нігтів Semilac

Гарне оформлення з пелюстками квітів. Непогана пом'якшувальна дія. Але, вбирається довго. Краще наносити на ніч. Хотілося б ще більш приємний аромат. 10 мл вистачило надовго.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/9099/

5. Олівець для очей Eveline Variete

Гарний темно-коричневий колір. Круто промальовує лінії між вій. Стійкий і погано змивається. Подобався поки не сточився. Текстура стала більш м'яка , став ламатися і гірше малювати.

7/10 https://club.makeup.com.ua/post/10456/

6. Маркер для брів SUAKE

Запам'ятайте його і не витрачайте кошти. Класна ідея оформлення брів з ефектом мікроблейдингу. І колір приємний. Але... цей маркер - тотальний фейл. Малює погано, висихає швидко. Замість 4х штрихів швидко почав малювати 1. Ще й потік мені на одяг і зіпсував його.

1/10

7. Крем від заїдів та пошкоджень шкіри Actisoftin

Це аптечний засіб. Единий плюс - швидко вбирається і не залишає слідів. Не побачила жодної дії ні при пошкодженнях шкіри, акне, ні при заїдах на губах.

Якщо вам знайомі заїди, підкажіть, що допомагає.

1/10

Продукти для цього looks

Пінка для душу
Очищаючий гель
Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof