Вперше замовила з-за кордону на MakeUp.

1) Сіль для ніг "Regeneracja I Ulga dla Stop"

Здійснити приємний spa-ритуал для ніг допоможе сіль польського бренда Farmona.

Її активна формула розслабляє і усуває відчуття втоми, надає глибоко зволожувальну і живильну дію, заспокоює подразнення, прибирає огрубілі ділянки і шорсткості, надаючи шкірі гладкості та м'якості.

Особливості Farmona Nivelazione Herbal Foot Bath Salt:
- швидко розчиняється у воді, утворюючи цілющий еліксир;
- має освіжальну властивість;
- сприяє усуненню відчуття тяжкості;
- добре зволожує, пом'якшує і живить шкіру;
- надає відновлювальну і протинабрякову дію;
- усуває сухість й огрубілі зони;
- допомагає позбутися від мозолів і натоптишів;
- запобігає появі ороговілих ділянок;
- робить шкіру шовковисто ніжною.

Приблизно 30 г солі розчинити у 3-5 літрах теплої води та занурити ноги на 10-15 хвилин у розчин. Потім ретельно просушити шкіру, особливо між пальцями. Застосовувати регулярно, не рідше 2 разів на тиждень.

2) Coty Pret A Porter Original
Дезодорант-спрей

В далекому 1996 році фахівці бренда Coty створили аромат, який досі тішить своїм звучанням багатьох. Він залишився в пам'яті, і його ноти малюють в уяві приємні моменти. Ви зможете насолодитися елегантною композицією, використовуючи аромат у форматі дезодоранту. У ній гармонійно поєднали східні і квіткові ноти. Вони і створюють легке звучання, яке переливається свіжими і пряними акордами.

Починається звучання композиції нотами тамаринду, троянди, рожевого грейпфрута, листочків фіалки й апельсина. У «серці» піраміди пряні ноти поєднуються з ніжними акордами квітів. Ноти дубового моху й сандалу завершують звучання композиції. Аромат представлений у форматі дезодоранту-спрею, який чудово поміститься в дамську сумочку.

3) Окислювач для фарби 3% для брів і вій
Kallos Cosmetics Profi Pil Oxi Krem

У кожній жінці цінується її індивідуальність. Деякі намагаються підкреслити її, змінивши колір вій або волосся. Але після фарбування пасом часто так трапляється, що колір брів відрізняється від відтінку ваших локонів. Тоді варто задуматися про фарбування.

У цьому вам допоможе окислювач для фарби 3 % для брів і вій усесвітньо відомого бренда Kallos Cosmetics. За допомогою цього засобу ви дуже легко досягнете бажаного тону, не завдаючи шкоди стану брів, вій або шкірного покриву. Легкий та безпечний Profi Pil Oxi Krem забезпечить вам стійке і рівномірне фарбування.

Продукти для цього looks

Сіль для ніг "Regeneracja I Ulga dla Stop"
Prêt à Porter Original