Мої покупки на Чорну п'ятницю

Що не кажіть, а Eveline вміють робити якісну та при тому бюджетну декоративну косметику! Тому мої покупочки на знижках переважно складаються з продуктів цього бренду 🥰. Пухнастий асистент допомагав роздивлятись мої нові скарби:

1. Eveline Cosmetics Wonder Match Lumi Foundation SPF 20 - це просто шикарний тональний крем (сьогодні не витримала і нафарбувалась)), здається, в мене з'явиться новий фаворит!)

2. Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara - коричнева туш, яка теж шокувала мене довжиною та об'ємом вій, які надала з першого використання.

3. Eveline Cosmetics Extension Volume Professional False Definition&Deep Carbon Mascara - ще одна туш, чорна, бестселер бренду, який я дуже хочу спробувати)).

4. Eveline Cosmetics Max Intense Colour - улюблені олівці для губ (новий відтінок + повтор улюбленого 23 Rose nude).

5. Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil - класичний олівець для брів.

6. Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1 - консилер-хайлайтер під очі (дівчата його дуже рекомендували, а в мене якраз закінчуються улюблений Estee Lauder BB Glow - подивимось, чи стане цей засіб бюджетним аналогом)).

Ну, і як же без догляду - перевірений крем від Bielenda, новий для мене крем від Eveline (там такий склад, що я не змогла втриматись)), а також 2 кремчики для ніг з сечовиною від цих двох виробників 🤗.

Продукти для цього looks

Дерматологічний крем для зменшення почервонінь, гіпоалергенний
Глибоко зволожувальний крем-концентрат
Крем для ступень і пяток
Міцелярна вода 3в1
Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil
Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1
Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara