Коли твій блонд сильно відріс!! НЕ спіши панікувати! це ще не діагноз!

Коли твій блонд дуже відріс не спіши савити хрест на зачісці або стрімголів бігти відбілювати корені. Дай собі можливіть побути різною, а головне дай відпочити твоїй голові і волоссю від шкідливого регулярного відбілювання.

Є кілька варіантів : промілірувати або освітлити тілки кілька пасем близ обличча (але не від коренів) і затонувати тоніком або фарбою свої корені в якийсь близький до твого натурального колір ,тільки світліший на пару тонів або затонувати усе волосся тонуючим легким засобом ( не фарбою, щоб не втратити блонд і тільки надати йому більш схожого кольору з коренями ) так сказати вирівняти тон волосся чи зробити плавну градацію від темних коренів до блонду.

Авжеж я віддаю перевагу професійним закладам, як салони краси(тобі взагалі не потрібно ні про що думати і укладку зроблять красиву, правда інколи і не дуже приємні сюрпризи бувають в результаті)))😂 Та коли немає можливості відвідати салон, то можна це все провернути і самому вдома, для цього потрібне тільки творче натхнення і бажання. Доречі я дуже люблю вдома фарбуватись, цей процес дуже захоплює, бо ти перевтілюєш себе сам і інколи незнаєш точно що отримаєш в результаті, але завжди задоволений своєю роботою.

Тому кожен сам може обрати спосіб вдома чи в салоні де і як влаштувати собі маленьке перевтінення, так стказати маленький refresh образу.

Цю зачіску я робила в салоні по запрошенню, але можу сказати,що майстер нічого складного не використовував і не робив, просто тонування, спрацював на результат тільки професіоналізм)))

Усім краси та натхнення! 😘

А що ви думаєте про мою зачіску і відрісші корені, можливо у когось є інша думка? Діліться, буде цікаво почути, навіть критику, вона стимулює до самовдосконалення.

ДЯКУЮ 😉

Продукти для цього looks