Нова порція щастя. "Що купила?"💰👐


1. Купила сухий шампунь Balea.Нещодавно почала ними користуватись,тому вирішила,що один,але має бути вдома,дуже "рятує"коли потрібно швидко привести себе до ладу.Купила також ще і від Batiste,хочу порівняти цих два шампуні між собою,тому що різниця у ціні все ж таки є,цікаво хто буде кращим.У мене лімітована версія аромату,але у мене є парфумований спрей для волосся точно з таким самим ароматом,тому загалом знала який він буде.
2. Зубна паста Elmex,у мене мініатюра,паста призначена спеціально для чутливих зубів,загалом у мене є ще одна паста,яка "вирішує" таку проблема,як чутливість зубів,але Elmex бачу дуже часто,тому хто я така,щоб не спробувати 😃
3. Шампунь на кожен день Seba med pH 5,5.
Я взагалі користуюсь доволі "жорсткішими" шампунями або лікувальними,а цей очищує дещо делікатніше,для мене цей шампунь "нова та цікава книга",у мене також мініатюра,тому буду тестувати.
4. Ремувер для кутикули від Eveline Cosmetics.Такий вже у мене був,тому повторюю покупку.Ремувер коштує бюджетно,але добре видаляє кутикулу,потім манікюр виглядає значно акуратніше.У складі засіб містить олію авокадо та корисні вітаміни.Такої туби вистачає на дуже і дуже довго,тому що використовується економно.
Так,як вже тестувала такий засіб,тому рекомендую.
5. Крем під очі від Balea.Я ще в пошуках класного крему під очі,щоб він мав ефект,поки що обрала цей для покупки,подобається,що немає парфумерної віддушки.Обрала спеціально проти зморшок,щоб був реальний результат,який би я побачила,або я його не побачу,час та тестування покаже.
6. Тонік Weleda з розмарином.Купила вперше такий тонік,мала до того інші.Про нього загалом читала позитивні відгуки,зміцнення волосся те що мені треба.Планую наносити засіб чітко по інструкції і робити масаж після нанесення тоніку за допомогою силіконової масажної щітки,хто ще не придбав,моя скромна рекомендація.Я користуюсь такою щіткою коли очищую шкіру голови,вона добре спінює шампунь та добре промиває шкіру,роблю за допомогою нього масаж після тоніку або просто так.Про свою щітку писала ось тут,якщо цікаво https://club.makeup.com.ua/post/19919/
7. Сироватка з ніацинамідом та цинком від Balea.
Є така інформація з джерел блогів,що ця сироватка аналог популярної сироватки The Ordinary з ніацинамідом,але такої сироватки я не мала,тому просто вирішила протестувати який буде ефект після Balea на шкірі і напишу своє враження.
8. Зміцнюючий лак для нігтів від Essence,маю від цієї фірми ще й зволожуючу сироватку для нігтів,тому буду тестувати одразу два засоби,я зняла минуле покриття і вирішила поки не покривати їх гель-лаком,стільки скільки вистачить на це сил😄
9. Останню сходинку моїх закупів займає Молочко для тіла від Alverde-мініатюра,у мене аромат з какао-маслом і це просто вау, аромат мені нагадує шоколад або карамель,ніжний і шлейфовий,але не надто солодкий.Аромат на шкірі залишається і тягнеться шлейфом,а ще й беру до уваги те,що цей бренд позиціонує себе як натуральна косметика.
На цьому все😌Дякую за увагу😉