Свято наближається, сезон покупок починається)

Цього разу у мене знову доволі занудні та нецікаві покупки і не знаю, що з цим робить) Якось перегоріла від купівлі всього класного, гарного, блискучого і на всі випадки життя)

  • Креми Нівеа придбала для бабці на свята. Вона їх дуже любить, тому матиме подаруночок)
  • Нарешті придбала пептидну сироватку від Cos de Baha. Моя з бджолиною отрутою по трошки вже добігає кінця, сироватку з ніацинамідом від накомі я також завершила) Тож наступною буде ця)
  • Прокладки - нічого нового. У мене завжди запаси на 100 років вперед, а тут діставала свої причандали і бачу, що пусто. Мушу визнати, що ціна, порівняно з моїмиостанніми закупами зросла вдвічі, бо я купувала за 80 грн, а тепер вони 150 грн. Але це мої вірні супутники вже тривалий час, з ними не переживаю та почуваю себе максимально надійно, тому не зраджую.
  • Дуже приємно, але Makeup дав можливість на вибір обрати собіподаруночок і я взяла саме червону косметичку)

P.S. не можу не відмітити. Вчора була такатрешова погода, нас засипало просто по вуха, на дорогах лід, катастрофа. Тому я прокинулась та усвідомила, що свою посилочку я отримаю вже десь з початку тижня. Але не встигла я розплющити очі і бачу дзвінок від кур'єра. І посилку я отримала вчасно, як і повинна була) Тому неймовірне дякую, я була вражена)

Продукти для цього looks

Денний крем для обличчя
Нічний крем