Новинки від Hollyskin

Привіт! З українським брендом Hollyskin я вже знайома, адже купляла раніше тонік з гліколевою кислотою. Тішить, що наші виробники не зупиняються та тішать нас чудовими продуктами не за всі гроші світу. Сьогодні вирішила відкрити таку дискусію та прикріпити фото з моєї нової роботи. Коли нема людей - я бігаю між рядами і щось фотографую собі, ну і планую якісь покупки на Мейкапі, бо тут дешевше 👀🤣 Працювати прикольно, але це пряма загроза для гаманця, бо тобі постійно щось треба. Отож, нам привезли такі новиночки:

  • Парфумований зволожуючий крем для рук. Чесно, дизайн просто фантастичний. Дуже нагадує Шанель. Солідний якісний пластмасовий корпус, виглядає мегамодно та естетично. Крем призначений для зволоження, пом'якшення та відновлення шкіри.
  • Охолоджуюча ліфтинг-маска для боротьби з набряками. Щоб ви розуміли - тюбик 250 мл! Це така собі банька не маленька. Виглядає презентабельно, на зовнішній вигляд маска по кольору нагадує популярні засоби від Atache з зеленим чаєм. У складі містяться екстракти артишоку, центели азіатської і спіруліни, що миттєво заспокоюють та розгладжують шкіру, прибирають подразнення.

І я ось що собі думаю: замовила й так собі вже дві маски, в планах третя, і ця - четверта 👀 Кремом для рук не користуюсь, але таку модняцьку штуку хочеться мати... Які ваші враження, може ризикнути?