Аквамаринові очі | Що не зробиш аби не викидати косметику

.

Взагалі-то у мене теплий кольоротип, то й макіяж роблю у відповідних відтінках. Вони часом набридають, тому урізноманітнила свої олівчики і придбала не типовий для мене колір: аквамариновий .

Олівець Davis (#15 Blue) простецький, але непоганий за якістю. Досить м'який, комфортний. Колір сам по собі гарний, насичений, не темний. Але підійде не кожній.

Почавши малювати ним очі, згадала чому зазвичай не купую такі кольори: погляд став холодним, синці під очима виразними. Так і закинула його.

Відчуття невдалої покупки не покидало мене , тож дала олівцю другий шанс (чи собі:)). Вирішила знайти такі поєднання, щоб цей колір мені личив.

І ось, що з цього вийшло:

  • Як виявилося, аквамариновий непогано доповнює білий, сірий, коричневий, помаранчевий та чорний колір (тут знадобилася забута палетка Makeup Revolution Affection).
  • Олівчик чудово підкреслює верхні і нижні міжвійки. Але втрачається об'єм через світлий колір. Тож, вії мають бути виразними (туш Maybelline Lash Sensational https://club.makeup.com.ua/post/15653/).
  • Жовтий консилер під очами допомагає перекрити холодні ноти, замаскувати синці і зберегти здоровий вигляд (користувалася Eveline Wonder Match https://club.makeup.com.ua/post/22020/).
  • Оскільки, акцент зроблено на очах, важливо не перестаратися з губами (прозорий блиск-крем Lamel: https://club.makeup.com.ua/post/14795/ , та трошки теплиго відтінку з Maybelline Lifter Gloss 009 TOPAZ https://club.makeup.com.ua/post/9390/ )

Дивно, але навіть блакитний можна підлаштувати під теплі тони.

Тож, перш ніж щось викинути - варто експериментувати!

Чи є у вас яскраві олівці? і як часто ними користуєтеся?

Продукти для цього looks

Makeup Revolution Division Re-loaded Palette
Всі відгуки (49)
Maybelline New York Lifter Gloss
Всі відгуки (290)
Eveline Cosmetics Wonder Match
Всі відгуки (6)