Погані дівчатка теж отримують подарунки : Неочікуваний бокс від Mermade

Починаючи з моменту нашого знайомства, бренд Mermade не припиняв мене дивувати. І кожний раз - він дивує знову і знову. А що може бути найнеочікуваніше, а ніж дізнатися, хто всі ці роки проникав в мою кімнату і щось клав під подушку) Грешила на бабусю, а оно ні, то все Mermade)))

Я одна з тих слухняних панянок ( хоча впевненна, що все ж таки не слухняних) , які отримали прекрасний рожевий подаруночок. Бокс як завжди порадував мене стильним і милим дизайном, де особливо приділили час для того що б зробити його ще більш магічним і святковим. Деталі наше все)) Колекція з єдинорогом - майже візитна карточка бренду. Все мило і рожевенько . Це не може не привернути увагу і не покорити. Мені дуже приємно було побачити пінку для тіла, яка мене зацікавила з перших секунд, як побачила відгуки на неї. З кремом та антисептиком вже була знайома і можу сказати що вдало. Також в боксі було те, чого я прям дуже хотіла - оновлена лінійка бальзамів для губ(мені є з чим порівняти) . Бренд подбав також про мій святковий образ, додавши до боксу яскравий глітер для тіла і обличчя, і про релакс після святкування - пудру для ванни)

Це був холодний і непривітний вівторок, аж поки Мермейд не постучав і не зробив цей день дійсно магічним. То ж я щиро хочу сказати дякую, бо це не просто бокс, це емоції, приємні та теплі, яка не купишь за гроші. Ви зуміли подарувати мені радість в цей день і я сподіваюсь що карма існує і принесе вам тільки гарне, бо ви наповнюєте життя багатьох з клубу магічними моментами і емоціями.

То ж дякую за такі милі подарунки.Передаю Привіт моєму улюбленому Дизайнеру 😘 І авжеж буду тестувати і ділитися враженням в клубі )

Продукти для цього looks

Пудра для ванни
Крем для рук з ланоліном