Чому раніше улюблений крем для тіла летить у смітник?

Дівчатка, я завжди чесна у своїх відгуках, нехай це куплено за свої гроші чи це подарунок від когось/бренду.

Може хтось пам’ятає, раніше я розповідала про свій улюблений (на той час) крем для тіла, ним був йогурт для тіла від Top Beauty, читай тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/19591/

Так, я дійсно щиро обожнювала цей крем. Він надавав зволоження, не обтяжуючи шкіру та приємного аромату, схожого із полуничним йогуртом.

І що з ним тепер не так?

Вибачте за вираз, але він просто почав смердіти 🫠

Із приємного аромату полуниці не залишилося нічого. Також дещо змінилася структура. Він наче дещо розшарувався, видно я бовтається рідина.

У мене з косметикою таке вперше, а особливо з кремом, так як подібне зберігаю в окремій шафі у кімнаті - тобто темному і сухому місці.

Добре, я подумала може проблеми зі строками. Ні, такого немає.

Після відкриття строк придатності становить 12 місяців. Купувала йогурт для тіла TopBeauty у липні 2023 року. Цей крем почав набувати неприємного аромату уже через 3 місяці (у середині-наприкінці жовтня). Тоді ж помітила зміни у консистенції - це дрібниця, порівняно із запахом.

Все б нічого, але… після моїх хвалебних відео подруга взяла собі такий же крем. І я мені було не по собі, коли приблизно через 2 тижні після того, як вона його придбала, поділилася зі мною негативними враженнями. Так, вона не почала використання у день купівлі, АЛЕ. За 2 тижні крем мав зовсім інший аромат і розшаровану текстуру 🤯 А він просто стояв на поличці і чекав свого часу.

З подругою повинен був зв’язатися виробник і якось вирішити цю проблему, так як у неї крем зовсім не був у використанні. Але цього не трапилося.

Я розумію, що вартість крему дуже доступна, але у мене ще такого не було такої ситуації із жодним. Чи хіба це привід бути поганим? 🤷‍♀️

Словом, я не знаю як це все пояснити і точно не хотіла ділитися негативом, але я за ПРАВДУ.

Просто ось таким був мій досвід із кремом для тіла Top Beauty.

Я завжди розповідаю чесно і так, признаюся, що мої остаточні враження можуть відрізнятися від перших.

Ну і ще. Тепер у мене немає улюбленого кремчику для тіла. Напевно повернуся до непоганих батерів Fresh Juice 🙂

Усім дякую за увагу і міцно обіймаю 💕

P.S. фото, як би я не старалася перемішуються... Дуже розшарований крем на фото належить моїй подрузі, трохи кращий по консистенції - мій. Ще б аромати передати через екран 😤

Продукти для цього looks